Activiteiten

Geluidsisolatiedokter combineert akoestisch advies met renovatieadvies


- denk bij aanvang van de renovatiewerken aan geluidsisolatie en voorkom dure ingrepen achteraf


Veel klanten met pas gerenoveerde woningen waarvan het akoestisch advies ondermaats is vragen mij om advies.


Vaak zijn dan dure ingrepen nodig om het akoestisch comfort te verbeteren. Hadden die klanten tijdens en niet na de renovatiewerken bij akoestisch comfort stilgestaan dan hadden de problemen met een minimum aan meerkosten vermeden kunnen worden.


Mijn belangrijkste reden om renovatieco√∂rdinator te worden was om van in het begin bij renovatieprojecten betrokken te zijn. 


Door veel opleidingen te volgen en me te focussen op verbouwingen heb ik een bijzondere expertise in (akoestisch) renovatieadvies opgebouwd. Mijn passie gaat hierbij uit naar duurzaam en bijna energieneutraal verbouwen.
Geluidsisolatiedokter verkoopt akoestische materialen


- eerlijk productadvies en de beste akoestische materialen


Ik heb lang geprobeerd om mijn adviezen volstrekt onafhankelijk  en zonder voorkeuren voor merken, leveranciers of aannemers te  verstrekken.  Eerlijk advies is nog steeds mijn leiddraad, maar ik kan mijn voorkeur voor bepaalde producten & fabrikanten niet onder stoelen of banken steken.


Wanneer ik 100% vertrouwen heb in fabrikanten van akoestische materialen die niet op de Belgische markt vertegenwoordigd zijn dan kruipt het bloed waar het niet gaan kan en neem ik, ondanks dure beloftes om nooit goederen te verkopen,  de promotie en verdeling van de producten die wij zelf voor onze geluidsisolatiewerken toepassen voor mijn rekening.

Geluidsisolatiedokter voert geluidsisolatiewerken uit


- laat ons de geluidsisolatie plaatsen


Om effectief te zijn dient de geluidsisolatie  heel precies geplaatst worden volgens de instructies van de fabrikant. De minste uitvoeringsfout kan de voordelen van geluidsisolatie teniet doen.


Wij plaatsen met kennis van zaken en kiezen hiervoor de beste materialen & technieken naargelang de situatie.Renodokter staat voor renovatieadvies, isolatieadvies, renovatiecoördinatie en energieprestatiecertificaten